Wie viele LED-Streifen gibt es auf meiner Website?

Meerdere LED-Strips aangesloten op één voedingsmethode. Zwei dimbare weiße LED-Streifen wurden hinter einem elkaar gemonteerd en via een controller op één voeding aangesloten. De voeding wordt verzorgd via twee voedingspunten. Het ist geïnstallerd omdat de spanningsval van te lange stripes het achterste deel van de strip minder helder maakt dan het voorste deel. Vanwege het spanningsverlies is the maximum afstand waarover de 12V-striplamp can be bruikt 5 meter wanner deze aan één kant van stroom wordt voorzien. Die 24V-Version kann 16,4ft (5m) oder 32,8ft (10m) zijn, afhankelijk van the wattage per lengthte-eenheid. Die Länge des Streifens wird mit Spannweite, Strom und Wattleistung gerelateerd.

Steuerung des Layouts der Installationskonfiguration.

Hacken Sie den LED-Streifen in einer Installation mit 16,4 Fuß (5 m) und 32,8 Fuß (10 m) Streifen. Controleer de opstelling of layout van de constructie volgens de regel van 16,4 ft of 32,8 ft wanner ze vanaf één kant wordt gevoed, de staten dat een lichtbalk van 12 V of 24 V niet long dan 16,4 ft of 32,8 ft Continue Kan Werken. Voorbij dit punt zal de lichtbalk last hebben van verminderde helderheid van de lichtemitterende diode en stroomoverbelasting op de lichtbalk.

Das LED-Licht wird angezeigt

Voor indirecte verlichtingsprojecten binnenshuis is het echter vaak nodig lichtbalken installeren the long zijn dan 16,4 ft of 32,8 ft. Bijvoorbeeld, een kamer van 4,5 mx 4,5 m heeft een omtrek van 18 m. Hoe stel ik ledstrips in voor deze kamer? Veel praktische draadlayoutmethoden kunnen dit probleem oplossen. Een standard installatiemethode gebruikt de hoek van de kamer as voedingspunt, ofwel door een extra stroombron te installeren of door het netsnoer van de bestaande stroombron te verlengen. Waarom de hoek van de kamer gebruiken? Omdat LED-Streifen in den meisten gevallen niet uit zichself 90 grades kunnen draaien in the hoek van de kamer and moeten has been gesneden en verbonden door te soles of met behulp van Soldeerloze LED-connectoren.

RGB LED-Streifenbeleuchtung Schritt 2 - LED-Streifenbeleuchtung lötenRGB LED-Streifenbeleuchtung Schritt 3 - LED-Streifenbeleuchtung löten
led-Streifen löten
LED-Streifenverbinder

Spanningsdaling

De meest voorkomende lichtstrips werken op een constante spanning. Van het begin tot het einde is er een spanningsval over de strip die zich ophoopt langs de strip. De lichtbalk werkt naar behoren totdat de spanningsval wordt opgeteld bij een drempelwaarde. Voorbij de drempel daalt het helderheidsniveau van de LED zo veel dat het blote oog het niet kan detecteren. Hoe langer de strip, hacke groter de spanningsval. LED-Streifen mit Apparaten mit konstanten Stromverlusten in den Spannweiten bis zum Ende des Betriebs. Constante stroomapparaten zorgen voor een Continue stroom voor de LED's langs de strip, dus de lengte van het lint kan 10 m of 20 m zijn. Der Typ striplicht wordt een stroomgestuurde striplicht of een constante stroomstriplicht genoemd. Maar zelfs dit type lichtstrip kan een bepaalde bedrijfslengte niet overschrijden vanwege de volgende factoren.

Huidige Übertreibung

Omdat LED-Streifen op een parallelle schakeling werken, hoopt zich stroom op langs de strip. Ein Segment ist eine afschuifbare Eenheid. Flexible Printed Circuit Board (FPC)-Kaarten zijn ontworpen voor maximalen stroom. Als de strip te lang is (te veel functies), zal de som van de stromen de stroomlimiet overschrijden die de FPC-kaart aankan, was resulteert in stroomoverbelasting. Het stroomoverschot veroorzaakt overmatige verwarming van de weerstand, waardoor de LED-strip beschadigd raakt. Daarom ist die Bezeichnung für 12-V-Streifenlampen, die eine Länge von 16.4 Fuß (5 m) haben.

Veilig Omgaan traf Strom

Onze stroomgestuurde striplampen zijn ook zo ontworpen dat ze lang genoeg zijn om ervoor te zorgen dat de stripes de stroom veilig aankunnen. De verkochte haspels hebben de maximale lengte sterben kan worden geïnstallerd voor Continue gebruik. Als u länger dan beperkt wilt installeren, heeft u extra voedingspunten nodig. Daarom raden we aan om stroom te leveren voor elke 5 meter lange 12V-strip die Continue is geïnstallerd. Anders zal de overmatige stroom de geleiders op de strip nadelig beïnvloeden.

LED-Anschlüsse für LED-Streifenlicht

Der LED-Streifen besteht aus einer Reihe geschakelter lichtemittierender Halbgeleiderdioden und vervolgens in der Reihe gezet in verschillenden kleinen stroombeperkende Weerstanden, verzegeld in deselfde vorm als de gloeilampenstrip in the plastic stripbase. De LED-strip heeft de voordelen van een lange levensduur, energiebesparing, milieubescherming, kleurrijk, lage warmteontwikkeling, enz., Wordt gebruikt in verschillende productie- en energiegebieden en is een opkomende manier van verlichting geworden.

LED-Streifen, omdat de standard laengte van de laadenheid 2 meter is, dus de installatie of het onderhoud vervangen. Noodzaak om eerst volgens de vereiste grootte voor de „basis“, en dan op zoek naar het dichtstbijzijnde punt op het licht van de „eenheid identificatie“, de ochtend met „schaar“ gedrukt op de grafische plaats om te onderscheppen. Als u willekeurig snijdt, snijdt u vanwege de verkeerde locatie het bijbehorende eenheidscircuit aan het einde van de strip af, waardoor het deel van het onderbroken circuit niet kan werken. Het fenomeen van het einde van de sectie licht niet op. Dies führte zu dekorativem Ungeziefer.

In der Stromversorgung ist ein LED-Streifen erforderlich. De LED-Streifen kaufen Moet onder gemiddelde normen plus een speciale gelijkrichter voor de LED strip, en door de gelijkrichter binnen een „brug stack“ zal wurde gelijk court tot ongeveer 220V DC spaning, and the toegang tot the LED strip laat het werken. Hoewel de LED-strip die direct on the AC-net is aangesloten ook gaat branden, is de LED-buis in het lint een eenrichtingsgeleiding. Alleen in de AC-spanningsgolfvorm van een bepaalde halve cyclus komt overeen met het „polariteit“ geleidende werk, en zal dus een meer voor de hand liggend flikkeringsgevoel produceren, zodat de LED meer DC-spanning stript.

Als die LED-Streifen-Komposit ist der Controller-Treiber-Nodig ist, und der Typ-Controller ist der bepaald-Typ „LED-Stripcontroller“ zijn. Vertrouw vervolgens op de controller in de eenrichtingsthyristor en other circuitcomponenten sterben de gelijkstroomspanning uitvoeren om te bewegen.

Hinweis: Als gevolg van schade aan de controller, dringend te vervangen, zoals het negeren van dit punt en willekeurige keuze van de controller, zal het effect van variatie veroorzaken. De „juiste“ optie ist der beste Lichteffekt, den man herstellen kann.

Öffnen Sie den LED-Streifen LED-Adapter

FAQ

LED-Streifen parallel zum Anschluss

De lichtbalk ist eine Kombination von Serie en Serie, onderverdeeld in drie series en zes series. Het vermogen is afhankelijk van de specificaties van de lichtkralen, over het algemeen ongeveer 3,3V. Vanwege de stroombegrenzende weerstand the tussen de stippen in strings is toegevoegd, wordt de lichtbalk routinematig uitgerust met 12V constante spanningsvoeding (3 sets lichtbalken) and 24V constante spanningsvoeding (6 sets lichtbalken). Het vermogen wordt berekend aan de hand van de lengte van de lichtbalk en de specificaties van de lichtkralen.

Zwei LED-Streifen in Serie en parallel geschakeld?

Die allgemeine Überbrückung von Lichtbalken ist die 12-V-Serie, er zijn ook 24 V und 48 V, und der Antrieb ist hoeveel V. De luslijn speelt de rol van het circuit

Moet korrekt wurde aangesloten op de positieve en negatieve polen van de LED-kralen; de puntjes kunnen oplichten. Serieschakeling ist het aansluiten van alle lampralen op de positieve klem van één die is aangesloten op de negatieve klem. Een parallelle verbinding verbindt alle positieve klemmen van de lampkralen sterben in een verbindingslijn have gebruikt. Alle negativen Klemmen wurden mit een anderen Verbindingslijn verbonden. Kies in het algemeen bij hoge voedingsspanning en lage stroom voor een serieschakeling. Parallelle aansluiting is allen geschikt voor lithium- of 4V batterijgevoede LED-lamps. Er zijn ook serie- en parallelle verbdingen, zoals een 12V voedingscircuit, meestal 3 of 4 LED's voor een group serieverbindingen, en dan parallel met meerdere groups.

Hoe LED Strips in „serie“ te verbinden

LED-Streifen-Serie

Hacken Sie LED-Streifen parallel te schakelen

LED-Streifen parallelschlaufen

Hoe sluit je de LED lichtgevende woordlijn aan? Parallel zum Serienchakeln?

Op maat gemaakte lichtgevende letters the binnenin de LED-module have been geïnstallerd. Die Spannung ist DC12V. De fabrikant heeft je de LED-regenbestendige voeding gestuurd, die ook 12V moet zijn. Het is een gelijkstroomvoeding; de bedrading verdeelt zich in positief en negatief. Vraag de fabrikant beter om de tweekleurige lijn van de lichtgevende letters waarin de kleurlijn positief is, weg te laten.

Hoe LED's parallel aan te sluiten?

LEDs hebben positiv und negativ polen. Positief aangesloten, dan negatief aangesloten. Als u geen onderscheid kunt maken tussen positief en negatief: LED wordt teruggekocht wanner de pin lang en kort is, lang en lang aangesloten, snel en snel aangesloten.

Hacken Sie LED-Streifen aan te sluiten

Laagspannings-zachte stripes moeten de twee uiteinden van de lijn verbinden, stijve stripes moeten de hoek omslaan om verbinding te maken met de bar, en hoogspanningsstrips moeten dan in het midden been vastgemaakt. Tipp: de laagspanningsstrip kan beter parallel geschakeld werden. De serieschakeling is te lang en veroorzaakt gemakkelijk spanningsverlies, was resulteert in ongelijke helderheid van de strip.

LED-Streifen zur Beleuchtung der Installation mit Controller

Elegante LED-Streifenverlichtung Installeren mit LED-Dimmer
RGB-LED-Streifen, die mit RGB-Controllern ausgestattet sind

Teilen auf:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Briefantwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. 必填 项 已 已*标注

12 + 14 =

en English
X

Die neuesten und heißesten Produkte im Jahr 2022

Alle Ihre Antworten finden Sie im Monatsbericht 2022 von SANPU

Wir haben die beliebtesten Artikel aus über 1,000 Artikeln unserer Kunden ausgewählt, um Ihnen bei der Suche nach dem besten Produkt zu helfen.

Bitten Sie um ein schnelles Angebot

Wir werden uns innerhalb von 1 Werktag mit Ihnen in Verbindung setzen. Bitte beachten Sie die E-Mail mit dem Suffix „@smpspower.com“.