Hoe werkt een LED-Treiber?

De driver zorgt ervoor dat de LED-lamp Continue van stroom wordt voorzien, dus as een voedingseenheid. De driver zorgt er echter ook voor dat deze stroom geen pieken heeft. Dit zorgt ervoor dat het LED-armatuur geen verkorte levensduur of verminderde betrouwbaarheid heeft.

Om dit te garanderen, moet de driver compatibel zijn met twee spanningen. Deze conversie moet gebeuren met zo laag mogelijke verliezen, een hoge powerfactor en een lage opwekking van harmonischen in the netwerk.

Om de stroomtoevoer naar de LED's zonder schommelingen op peil te houden, moet de driver zelf bovendien een uitstekende stabiliteit en bescherming hebben tegen spanningspieken waaraan electric netwerken were blootgesteld.

Welche Arten von LED-Treibern gibt es für die LED-Beleuchtung?

Er zijn zwei soorten LED-Treiber: Spanningsgestuurd en stroomgestuurd. Hoewel beide zijn, wordt het huidige model vaker voor verschillende doeleinden gebruikt.

Es handelt sich um einzigartige Modelle für Geschäfts-, Geschäfts-, Handels- und Industriebetriebe. Ich biedt eine Armatur, die am besten in der Vergangenheit war, und die am meisten belichtete Biedt.

Hoe de LED-Treiber kiezen?

Aangezien het een fundamenteel en direct bepalend onderdeel is voor de certificering van de levensduur of een LED-armatuur, is het essentiell of enkele parameters voor de functie of the driver to valueren.

Van deze factoren ist de belangrijkste de arbeidsfactor en efficiëntie. Volgens Braziliaanse normen moet de arbeidsfactor van een bestuurder altijd boven 0,92 liggen. Der Wirkungsgrad eines LED-Treibers wurde kontrolliert, weil er zeker van te zijn dat deze in het bereik van 83% tot 93% ligt.

De juiste LED-Treiber voor uw toepassing kiezen, LED-Armatur

LED-stuurprogramma's erfüllt Constante Spanning

LED -vödingen : LED-Treiber mit Konstantspannung, LED-Lampen sterben werken met een driver met constante spanning om een ​​constante hoeveelheid uitgangsspanning te vereisen, meestal ein lichtopbrengst van 12V DC oder 24V DC.

Hohe Spannweite (120-277V)

Gangsstroom 1A 2A 3A 5A 10A 12A 15A 20A 25A 30A

Constante stroom LED-Stuurprogramma

In LED-Treibern erfüllt Constante Stroom ist de Stroomuitgang Doorgaans 700 mA und ist het uitgangsspanningsbereik 4-13 V DC (Volt Gelijkstroom). Der konstante Strom Led Modul Die auf konstantem Strom werkt, Mag NIET parallel wurde angesloten, alle in Serie.

überspannend. Gebruik voor LED-armatuurkastverlichting, LED-armatuurverlichtingsinstallatie;

30W LED-Stuurprogramma

Hohe Spannweite (120-277V)

wisselstroom

Das Wort „Serienchakeling“ wird im Anschluss an das Bild gemaakt.

Programmierbare LED-Stuurprogramme

Dimbare LED-Treiber

Dimbare-Treiber

TRIAC-Dimmer

voeding dimmer licht zuur

Buiten dimbare voedingen

Dimmen der LED-Beleuchtungssteuerung:
0-10 V und Triac Dimbare Voeding

Hoe he he LED-licht werkt: LED-Schaltung traf Constante Strom

Sluit een van de draden in de eerste module (-) aan en maak de verbinding (+) en (-), connected van de ene module naar de laatste, terwijl één draad (+) buiten het circuit gaat en verbinding maakt met de vorige Modul.

Das Wichtigste ist, dass die alten Stromkabel in der Serie geändert wurden, aber nicht parallel.

Teilen auf:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Briefantwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. 必填 项 已 已*标注

8 - 6 =

en English
X

Die neuesten und heißesten Produkte im Jahr 2022

Alle Ihre Antworten finden Sie im Monatsbericht 2022 von SANPU

Wir haben die beliebtesten Artikel aus über 1,000 Artikeln unserer Kunden ausgewählt, um Ihnen bei der Suche nach dem besten Produkt zu helfen.

Bitten Sie um ein schnelles Angebot

Wir werden uns innerhalb von 1 Werktag mit Ihnen in Verbindung setzen. Bitte beachten Sie die E-Mail mit dem Suffix „@smpspower.com“.