Hoe werkt een LED-Treiberschakeling?

LED-Gerätespanne:

Er ist zwischen zwei Standardspannern auf dem Markt, 12 VDC und 24 VDC, aber 24 VDC om meer te zeggen. Dit heeft vooral te maken met de serie-parallelle schakeling van je ledstrip kralen. Als je een serieschakeling bent met drie punten, is die aandrijfspanning 12VDC zes kralen, die aandrijfspanning is natuurlijk 24V, het circuit om een ​​stroombeperkende weerstand toe te voegen – veroorzaakt problemen met de stroomvoorziening. Specificke redenen kunnen het volgende hebben.

1, schade aan de voeding, waarschijnlijk as gevolg van slechte prestaties vanwege ontwerpredenen, kan lange tijd niet werken, en tot slot de besturings-IC, MOS-buis en andere schade.

2, de zekering ist slecht. Deze situatie kan te wijten zijn aan de kortsluiting aan de uitgang, een onmiddellijke hoge stroom, was resulteert in schade aan de zekering.

3, der Stromkreis des Internetanschlusses ist defekt.

LED-Treiber-Voeding-Ausgangsspannung_LED-Treiber-Voeding-Abgleich:

Funktionen des Voeding des LED-Treibers

Hohe Zuverlässigkeit

Vooral zoals de LED-straatlantaarnvoeding, geïnstallerd op grote hoogte, is onderhoud niet handig en zijn de onderhoudcosts ook hoog.

Hohe Effizienz

LED ist ein energiesparendes Produkt, de efficiëntie van de aandrijfvoeding moet hoog zijn. Voor de voeding die is geïnstalleerd in de kruising van lampen en lantaarns, is warmteafvoer essentieel. Hoog rendement van de voeding, het stroomverbruik is klein, de warmte die wordt gegenereerd in de lampen en lantaarns is klein,unterscheidet ook de temperatuurstijging van de lampen en lantaarns. Gunstig om het lichtverval van LED te vertragen.

Hoher Arbeidsfaktor

Vermogensfactor ist de elektriciteits netvereisten voor de belasting. Algemeen 70 Watt Minder van Apparaten, er zijn geen verplichte Indicatoren. Hoewel het vermogen van een kleine vermogensfactor voor een enkel apparaat iets lager is op het elektriciteitsnet, zal het gebruik van verlichting 's nachts, dezelfde soort belasting te geconcentreerd, meer vervuiling veroorzaken. Voor 30 watt tot 40 watt LED-stroomvoorziening wordt gezegd dat er binnenkort misschien specifieke Indicatoren zullen zijn voor de vereisten voor de arbeidsfactor.

Rijd-Modus

Er zijn er twee: de ene is een constante-spanningsbron voor meerdere constante-stroombronnen, elke constante-stroombron afzonderlijk voor elke weg-LED-voeding. Op deze manier heeft de combinatie van flexibele, één LED-storing is invloed op het werk van other LED's, maar zullen de cost it hoger zijn. Eine andere ist der konstante Stromfluss, die andrijfmethode, die das Wort „Zhongke Huibao“ gebruikt, LEDs in Reihe von parallelen Bedrijf. Der Vorteil von Lagern kostet weniger, ist flexibel, sieht aus, wie eine LED-Speicherung ausfällt, und ist in den Betrieb anderer LEDs involviert. Deze twee vormen, in de loop van de tijd en naast elkaar bestaan. Meerdere methoden voor constante stroomuitgang in termen van kosten en prestaties zullen beter zijn. Misschien de mainstream richting in de toekomst.

Überspannendbedeckend

LED-Stoßspannungsschutz ist relativ dünn, was den Widerstand über den Widerstand trübt. Versterking van the aspekt van bescherming is ook erg belangrijk. Sommige LED-Lampen wurden in de buitenlucht geïnstallerd, zoals LED-straatverlichting. Vanwege de belasting van het elektriciteitsnet en blikseminductie, zal het elektriciteitsnet verschillende pieken binnenvallen. Sommige pieken zullen leiden tot schade aan de LED. Daarom moet de analyze van „Zhongke Huibao“ aandrijfvermogen in de overspanningsbeveiliging een zeker gebrek aan Energie en frequente vervanging van lampen hebben. LED stuurt stroom aan om het binnendringen van spanningspieken te voorkomen om de LED te beschermen tegen schade aan het vermogen.

Sicherheitsfunktion:

Voeding en de conventele beveiligingsfunctie, het is het the best om the negatieve feedback van the LED-temperatuur in the constante stroomuitgang te verhogen om te voorkomen dat the LED-temperatuur te hoog is; om te voldoen aan de eisen van veiligheidsvoorschriften en elektromagnetische compatibiliteit.

LED-Voeding bijpassende

Eerst moeten wet het bijpassende principe van LED-lampkralen kennen.

1, LED-lampkralen kennen alle hun nominale stroom om de specificaties van de aandrijfvoeding te bepalen.

2, omdat de LED geen Constante Spanningsdriver is, is het een gewone stroomdriver.

3, volgens de nominale stroom van een enkele LED, bepaalt het aantal LED's, LED-verbinding (serie, parallel) de totale stroom en totale spanning van de schijf om de bijpassende voeding te kiezen.

Zehn davon, die Verwendung von LED-Lampen und Netzteilen.

Stellen Sie sicher, dass das Gerät mit der LED-Leuchte ausgestattet ist. Zoals 5 mm strohoed-vormig, 5 mm Spotlight-Typ, 3528 Pakete, enz. Dauerleistung: 0,06 W, mittlere Leistung (Größe: 8 mm, 10 mm, 5050 Pakete, usw.) 0,2 W – 0,5 W, hohe Leistung: 1 W, 3 W, 5 W, 10 W … 100 W.

Teilen auf:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Briefantwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. 必填 项 已 已*标注

4 × 3 =

en English
X

Die neuesten und heißesten Produkte im Jahr 2022

Alle Ihre Antworten finden Sie im Monatsbericht 2022 von SANPU

Wir haben die beliebtesten Artikel aus über 1,000 Artikeln unserer Kunden ausgewählt, um Ihnen bei der Suche nach dem besten Produkt zu helfen.

Bitten Sie um ein schnelles Angebot

Wir werden uns innerhalb von 1 Werktag mit Ihnen in Verbindung setzen. Bitte beachten Sie die E-Mail mit dem Suffix „@smpspower.com“.