Ich möchte, dass die LED-Streifenbeleuchtung sichtbar ist

LED-Streifenbeleuchtung

In einer einzigen seriellen Opstelling-Maken-Module auf einer flexiblen Druckplatte, bestaande uit dry diodes en een weerstand, het mogelijk a constante stroom in the shakeling te handhaven (das Ergebnis der Spezifikationen für die Arbeit von Tür-Gelijkstroom aangedreven LED's). De lengte van de te koop aangeboden module (25 mm, 50 mm, 100 mm) hangt voornamelijk af van de grootte van het lint en moet dienovereenkomstig gekozen. Het lint can has been bruikt met 12 V DC, afhankelijk van de toepassing. LED-Streifen dominieren den Automobilmarkt. In dieser Hinsicht wurden LED-Streifen mit einer konstanten Spannung von 24 V gebruikt. Vergeleken met de klassieke ledstrips Verdubbelen de 24 V stripes het antal diodes op één strip. Op rol gewikkelde LED-tapes zijn verkrijgbaar in specifieke meterreeksen en bereiken gewoonlijk een lengte van 5 meter. Aangezien elke module in de band zijn eigen legsysteem heeft, is het mogelijk de band op elk punt door te knippen.

LED-Streifenverlichtungstypen

LED-Streifen sortieren

LED-Streifen können auf der Grundlage von zwei Kriterien bewertet werden: Temperatuur en kleur van de uitgezonden lichtbundel, asmede het aantal and de grootte van de gebruikte diodes. In het eerste geval onderscheiden wir gekleurde LED-Streifen – wit (warm, neutral, of koud), waarvan de keuze moet afhangen van de plaats van gebruik; monochroom (rood, groen, blauw, roze, of geel); monochrom RGB (variable lichtfarbe). Afhankelijk van het oppervlak van de strip have been in the module LED's van verschillende afmetingen gebruikt (LED 3528 3,5 mm x 2,8 mm, LED 5050 5 mm x 5 mm, of LED 5060 5 mm x 6 mm).

Welke LED-chip u nodig hebt, hängt von Ihrem Projekt ab. Lees hieronder voor meer information.

SMD-LED-Beleuchtung für 5050, 2835, 3528, 3014

Knip LED-Streifen beleuchtet

Wo LED-Lichtstreifen knipp U kunt LED-Lichtstreifen Nicht zomaar insgesamt knippen.

Snijden van LED Stripbeleuchtung

LED-Streifen verlichting gesneden

Löt-LED-Streifen verlichten

Soldeer de koperen puntjes

LED-Streifen licht

Kies de juiste LED Voeding.

Indien u besluit alleen de tape en de aansluiting op afstand op het netwerk aan te schaffen, dient u bijzondere aandacht te besteden aan de keuze van het juiste voedingsapparaat. Afhankelijk van de lengte en het type van de LED-strip zal de stroomvoorziening verschillend zijn. In de regel worden de waarden gegeven in termen van een lineaire meter van de strook, zodat het gemakkelijk is het matching vermogen te berekenen met de volgende formula: P=Pmxl

P-doelvoeding

Pm- het vermogen van de LED Strip per strekkende meter

Länge des LED-Streifens

LED-Streifen-Ansluiten LED-Streifen-Verlichtung

Einzelne farbige LED-Beleuchtung

LED Strip Licht Installationsschema

Installeren von RGB-Streifen

RGB LED Strip Licht Installationsschema

Teilen auf:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Briefantwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. 必填 项 已 已*标注

18 + 15 =

en English
X

Die neuesten und heißesten Produkte im Jahr 2022

Alle Ihre Antworten finden Sie im Monatsbericht 2022 von SANPU

Wir haben die beliebtesten Artikel aus über 1,000 Artikeln unserer Kunden ausgewählt, um Ihnen bei der Suche nach dem besten Produkt zu helfen.

Bitten Sie um ein schnelles Angebot

Wir werden uns innerhalb von 1 Werktag mit Ihnen in Verbindung setzen. Bitte beachten Sie die E-Mail mit dem Suffix „@smpspower.com“.