Manieren om een ​​24 VDC voeding te kiezen?

Die wichtigsten technischen Parameter von Voedingen zijn natuurlijk de eenheid van vermogen (W – WATT), the stroomsterkte (A – AMPER) and the spanning (V – VOLT). De ingangsspanning is het type stroom dat aan de voeding wordt geleverd (meestal 230 V), terwijl de uitgangsspanning de stroom bepaalt die vloeit tussen de voeding en de lichtbron zelf. Natuurlijk is het wattage van een voeding het wattage dat the resultaat is van de uitgangsspanning en de stroom, waardoor problems met spanningsverlies were opgelost en er tegelijkertijd wordt Gerettet Auf Installationskosten.

Was ist een 24VDC Voeding?

Ein 24-V-Voeding kann AC oder DC-Transformator sein. Sommige apparaten hebben gelijkstroom nodig, maar hebben alleen toegang tot de airconditioning die afkomstig is van het muuroppervlak.

Om het gewenste lichteffect van de ledstrip te bereiken, is het noodzakelijk om een ​​goed geselecteerde voeding te leveren, the wordt bepaald door de stroombehoefte van de ledstrip. De voeding kan hoger zijn, nooit lager, bijvoorbeeld om een ​​5 meter lange strip LED SMD 3528 300 LED van stroom te voorzien – u moet 24W (watt) (5 meter x 4,8W/m) selecteren voeding 30W 24V, en om 5 Meterleiste LED SMD 5050 150 LED Van Stroom Te Voorzien – Je Moet 36W (Watt) (5 Meter x 7,2W / m) Selecteren, Voeding 45W 24V.

Bekijk 24VDC Ernährung

Spannung 24V DC uitgangen 100W 4.16A (DC) pulsgesteuert, gestabilisiert, wasserdicht.

Deze voeding heeft een hoge IP67-bescherming, is van binnen fulled afgedicht, Wardoor hij wasserdicht ist voor gebruik buitenshuis. De behuizing is bestand tegen mechanisch schade. Het kan binnen en buiten wurden gebruikt. Maximal 20 m 300 LED-Streifen von 10 m 600 LED-Streifen ist Voldoende. Dankzij de ingebouwde kabels ist het aansluiten van de voeding eenvoudig en snel. Elch hat eine Länge von 15 cm.

E-Mail für Ihren Preis, auf Ihrem Konto – bestellen snel

Zie je je Filter nicht?

Neem contact op met de fabrikant voor productcategorieën. Aangepaste uitgangsspanningen zijn verkrijgbaar bij OEM. Laat ons weten wat u nodig heeft. Wijzig je bezorgadres om artikelen te zien sterben naar een ander land worden verzonden. Wij bedienen onze klanten seit 2011, nem nu contact met ons op Feedback Compliance en Beperkingen.

Wie schlüpfe ich in einen LED-Streifen, um ein Gerät zu betreiben?

Laten we dus overgaan tot een meer gecompliceerde stap, namelijk het beantwoorden van de vraag hoe de LED-strip op de schakelaar moet has aangesloten. Raak in het begin niet ontmoedigd, het lijkt gewoon moeilijk, maar dat is het helemaal niet. Laten wir aan de slag gaan.

1. op de schakelaar zit een connector met de inscriptie LED. Solder hiervoor voorzichtig de Lead-in aan de ledstrip.

Stecken Sie den Stecker in die Steckdose

2. Solder vervolgens ook aan de connector met het het label NETZTEILE , löten Sie den keer de draden aan de 12v DC-voeding.

Kabel und Stecker

3. Zorg ervoor dat alles richtig ist gemonteerd en aangesloten.

Bevor Sie eine vollständige Installation durchführen

4. Monteer de schakelaar waar hij hoort.

5 mm Durchmesser im Gehäuse für die Zenderdiode mit einem Durchmesser von 5 mm. Es ist wichtig, dass der Durchmesser genau angegeben wird.

6. Klaar!

Schakelschema für LED-Beleuchtung:

Lassen Sie sich von der LED-Leiste überzeugen, deren Spannweite sich erstreckt!

Veiligheid de Beachtung

Hier erfahren Sie, wie Sie den LED-Streifen nutzen können, um die richtige Lösung zu finden.

De Spanningsval Treedt op as we meer dan 5 m van de strip in serie achter elkaar aansluiten. Het begin van de ledstrip zal veel feller schijnen dan het einde.

aan één kant beperkt

Diese LED-Streifenlampen sind länger und 5 m lang und werden am besten in der Mitte verwendet, damit sie nicht aus dem Licht entfernt werden müssen.

beperkt in het midden

Teilen auf:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Briefantwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. 必填 项 已 已*标注

15 + 20 =

en English
X

Die neuesten und heißesten Produkte im Jahr 2022

Alle Ihre Antworten finden Sie im Monatsbericht 2022 von SANPU

Wir haben die beliebtesten Artikel aus über 1,000 Artikeln unserer Kunden ausgewählt, um Ihnen bei der Suche nach dem besten Produkt zu helfen.

Bitten Sie um ein schnelles Angebot

Wir werden uns innerhalb von 1 Werktag mit Ihnen in Verbindung setzen. Bitte beachten Sie die E-Mail mit dem Suffix „@smpspower.com“.