Möchten Sie, dass ein 24-V-DC-Netzteil angeschlossen ist?

Die wichtigsten technischen Parameter von Voedingen zijn natuurlijk de eenheid van vermogen (W – WATT), the stroomsterkte (A – AMPER) and the spanning (V – VOLT). De ingangsspanning is het type stroom dat aan de voeding wordt geleverd (meestal 230 V), terwijl de uitgangsspanning de stroom bepaalt die vloeit tussen de voeding en de lichtbron zelf. Natuurlijk is het wattage van een voeding het wattage dat the resultaat is van de uitgangsspanning en de stroom, waardoor problems met spanningsverlies were opgelost en er tegelijkertijd wordt Gerettet Auf Installationskosten.

Bekijk 24VDC Ernährung

Spannung 24V DC uitgangen 100W 4.16A (DC) pulsgesteuert, gestabilisiert, wasserdicht.

Deze voeding heeft een hoge IP67-bescherming, is van binnen fulled afgedicht, Wardoor hij wasserdicht ist voor gebruik buitenshuis. De behuizing is bestand tegen mechanisch schade. Het kan binnen en buiten wurden gebruikt. Maximal 20 m 300 LED-Streifen von 10 m 600 LED-Streifen ist Voldoende. Dankzij de ingebouwde kabels ist het aansluiten van de voeding eenvoudig en snel. Elch hat eine Länge von 15 cm.

E-Mail für Ihren Preis, auf Ihrem Konto – bestellen snel

Zie je je Filter nicht?

Neem contact op met de fabrikant voor productcategorieën. Aangepaste uitgangsspanningen zijn verkrijgbaar bij OEM. Laat ons weten wat u nodig heeft. Wijzig je bezorgadres om artikelen te zien sterben naar een ander land worden verzonden. Wij bedienen onze klanten seit 2011, nem nu contact met ons op Feedback Compliance en Beperkingen.

Hacken Sie LED-Streifen aan te sluiten zonder te solen

Voorbeeld van installatie van LED-Streifen

Stel dat u besluit om het plafond of een apart gedeelte van de kamer uit te rusten met een vrij complex geometric patroon. Bijvoorbeeld:

nicht beperkt
Nicht beperkt

Hoe je dan LED-Streifen aansluit zonder te solen, zal ik in het volgende voorbeeld proberen uit te leggen. Ik ben het ermee eens dat het met een Soldeerbout vrij moeilijk zal zijn om zo'n configuratie met individuele LED-stripsegmenten te bouwen, en het aansluiten van een dergelijk ontwerp zal veel tijd kosten. We zullen u vertellen hoe u een dergelijk project in slechts 1 ÷ 2 uur kunt samenstellen. Om dit te doen, koopt u eenvoudig het benodigde aantal connectoren, namelijk.

* een simpele om de tape aan de tape te koppeln;

* Kruis;

* T-vormig;

* drie in de vorm van de Buchstabe L;

* Direkte Ansprache des Bandes auf dem Konto;

* een stroomconnector om de strip aan te sluiten open voeding (type „nut“).

Bevor Sie eine vollständige Installation durchführen
Voordelen envoudige installatie

Schakelschema für LED-Beleuchtung:

Lassen Sie sich von der LED-Leiste überzeugen, deren Spannweite sich erstreckt!

Veiligheid de Beachtung

Diese Regel gilt für die Installation von RGB-LED-Streifen.

Drei Schritte zum Kauf:
Drei Schritte zum Kauf:

RGB-tape vereist het gebruik van een stuurprogramma. De driver moet worden geselecteerd volgens hetzelfde principe als de voeding. Het moet minstens zo sterk zijn als het lint dat we hebben uitgekozen. Der Treiber dient altijd na de voeding te gemonteerd omdat deze met dezelfde spanning werkt as de ledstrip. Montage vóór de voeding zou hem onherstelbaar beschadigen.

Um die Sicherheit zu gewährleisten, müssen Sie eine Verbindung herstellen
uitgangen verbinden veiligheid

Die besten Treiber für RGB-Linsen bieten 144 W, die maximal 10 m 300 LED SMD5050 RGB-Lint von 20 m 150 LED SMD5050 RGB-Lint aankunnen. Als het aantal groter is, moeten we een versterker gebruiken. Zoals de naam al doet vermoeden, versterkt het het signaal dat van de driver komt en geeft het door aan de volgende secties van de band. De Versterker heeft een vermogen van 144W, dus we kunnen nog 10 m 300 LED SMD5050 RGB-Tape of 20 m 150 LED SMD5050 RGB-Tape toevoegen aan onze installatie.

Benutzen Sie einen Versterker
Benutzen Sie einen Versterker

Dankzij de versterkers hebben we de mogelijkheid om zeer grote delen van de RGB ledstrip aan te sturen. Hieronder zie je het schakelschema waarbij de RGB-controller niet direct op de ledstrip is aangesloten. Hij zendt het RGB-signaal alleen naar de versterkers waarop de RGB-ledstrips zijn aangesloten. In het schema zijn twee versterkers weergegeven, maar er kunnen er natuurlijk veel meer zijn. Natuurlijk moet je ook rekening houden met het vermogen van de voeding die het circuit voedt. Als er vermogen van een voeding niet genoeg is om the hele circuit van stroom te voorzien, is het nog steeds mogelijk on the hele circuit aan te sturen met een RGB-driver. Het enige verschil is dat de volgende versterkers have gevoed door aparte voedingen, terwijl het RGB-signaal nog steeds door dezelfde RGB-controller wordt ontvangen.

aangedreven door aparte voedingen
Aangedreven Tür Aparte Voedingen

Teilen auf:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Briefantwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. 必填 项 已 已*标注

20 - 15 =

en English
X

Die neuesten und heißesten Produkte im Jahr 2022

Alle Ihre Antworten finden Sie im Monatsbericht 2022 von SANPU

Wir haben die beliebtesten Artikel aus über 1,000 Artikeln unserer Kunden ausgewählt, um Ihnen bei der Suche nach dem besten Produkt zu helfen.

Bitten Sie um ein schnelles Angebot

Wir werden uns innerhalb von 1 Werktag mit Ihnen in Verbindung setzen. Bitte beachten Sie die E-Mail mit dem Suffix „@smpspower.com“.