Waarom werken LED's niet?

Bij de oude lampen was het respekteren van de polariteit overbodig. Omdat ze als weerstanden werken, zelfs als fase en nulleider zijn omgekeerd. Alle E27- und E14-Lampenfassungen wurden auf dem achtersten zentralen Kontakt neutraal auf den schroefdraadgedeelte auf internationalem normativem Niveau angesloten. LED's die met omgekeerde polariteit zijn aangesloten, kunnen in eerste instantie werken, maar zullen na verloop van tijd beschadigd raken.

Hoewel ze weinig warmte produceren in vergelijking met oude lampen, hebben ze strongere thermal limieten en de noodzaak om warmte af te voeren. Daarom zijn ze slecht bestand tegen omgevingen zonder voldoende ventilatie. De evaluatie van de installatieomgeving moet bewust gebeuren.

Krachtige LED-Lampen hebben een voldoende koellichaam nodig.

Deze slecht bestand tegen trillingen mogen niet have gemonteerd op deuren of poorten die constante trillingen of andere trillende ondersteuning produceren.

Vanwege hun elektronische aard kunnen er kleine problemen ontstaan ​​door elektrische installaties, die vaak oud zijn. Deze kunnen echter zonder al te veel moeite worden opgelost. De eerste keer dat het wordt ingeschakeld, kunnen de LED's bijvoorbeeld knipperen. Von einem konstanten Licht na het uitschakelen. Zoals je weet, kan een lamp niet aangaan zonder elektriciteit, dus we moeten proberen te begrijpen waar de stroomdoorgang is.

Einzelne Kontrollen müssen entfernt werden

Controleer dat in de schakelaar. Der Stromkring ist onderbroken op de fase. Omgekeerde polariteit (Neutraal in plaats van fase) ist de meest voorkomende fout. Soms heb je paren wissels (schakelaars) om de dubbele ontsteking te maken. In sommige gevallen kunnen er afwijkingen in de voeding van de LED-lamp zijn voor polariteitsinversies.

Controleer of de schakelaar of de omleider die de fase beheert geen controlelampje heeft. Het zou kunnen leiden tot een minimale doorgang van Energie.

Controleer of er geen transformators of voorschakelapparaten zijn, omdat deze zullen knipperen en de de LED-lamps kunnen beschadigen.

Kontrolleur von de lamphouders in goede staat zijn.

Der Respekt vor der Polarisierung in Indien muss von der Fabrik angenommen werden.

Rust je elektrische Installation uit met een hooggevoelige aardlekschakelaar as je die niet hebt. Als uw systeem wordt beïnvloed door overspanningen, beveilig het dan met een overspanningsbeveiliging (SPD).

Geleide of geïnduceerde elektromagnetische interferentie kan have overgedragen naar hoogspanningslijnen en de LED beschadigen (bijv. bliksem).

Bovenstaande punten betrifft elektrische storageen, maar er is ook een chemisch-fysische. LED-Lampen zijn behandeld met fosfor. Het kan voorkomen dat een lamp een extra hoeveelheid fosfor heeft gekregen, zodat deze na het uitschakelen een bepaalde elektrische lading behoudt en een lichte luminescentie producerert. Dit fenomeen verdwijnt echter binnen korte tijd, en het zou een Continue licht zijn, geen intermitterend licht.

Dinge, um dich zu verunsichern

Vermijd altijd het aansluiten van electric snoeren met allenen electric tape, omdat ze de draden niet goed bij elkaar houden, en weer en tijd kunnen de draden losmaken en de LED-lampen kortsluiten. Gebruik doppen, mammoeten, tinsoldeer waar mogelijk of other connectoren die de kabels stevig en goed in contact houden in speciale Dutzend met een matching mate van bescherming voor het type omgeving. Zorg ervoor dat er geen koperdraden in contact komen met andere kabels.

Het plaatsen van LED's in gesloten plafondlampen sterben geen warmteafvoer toestaan ​​of beperken, zal leiden tot oververhitting van de LED's. Bedenk dat een optimale werktemperatuur de levensduur van de LED's garandeert. De LED's hebben een long levensduur bij een omgevingstemperatuur van 25 °C en een bedrijfstemperatuur van 45 °C. De LED's hebben een lange levensduur. Toch kan het gebrek aan luchtcirculatie ervoor zorgen dat de temperatuur van de chip tot gevaarlijke waarden stijgt (meer dan 85 °C) en deze onomkeerbaar beschadigd. Vermijd daarom het gebruik van lampen met hoge bescherminggraden zoals IP65 in reeds beschermde omgevingen. Een IP20 dissipeert viel besser.

Sommige mensen laten netaansluitingen op maat maken, met stekkers die indien nodig in het stopcontact wurden gestoken. Zou dit volledig moeten vermijden omdat het de polariteiten snel omkeert en de armaturen ruïneert, met respect voor de polarisatie. Gebruik altijd een vaste schakelaar as deze niet af fabriek is ingesteld om met de stekker te werken!

Willst du auch den Gebruik von Stroomgeneratoren vermijden omdat ze te sterke pieken en onderspanningen produceren die de LED-chips doorbranden? Als u moet aansteken wanneer de stroom uitvalt of niet beschikbaar is, gebruik dan een batterij en een omvormervoeding.

Komplexere Situationen

Lamphouders met transformatoren en voorschakelapparats laten de LED's snel knipperen en verkorten hun levensduur. LED's moeten worden gebruikt mit LED-stuurprogramma's. Gebruik bij vervanging door LED-lampen voor deze wijzigingen altijd gespecialiseerde technici.

Op de markt zijn er twee categoryeën leds: aan/uit en dimbaar. Diese letzten hebben specifieke Dimmer met fase-afsnijding nodig die zijn ontworpen voor the type LED-lamp. Er zijn honderden verschillende Dimmer op de markt, getest en goedgekeurd voor elke LED-lamp. Elke LED-fabrikant biedt een lijst met dimmers die zijn getest en goedgekeurd voor hun products. Schakel altijd gespecialiseerde technici in.

Dimmer in Domoticanetwerken. Zoals mijn huis, KNX, Dali, casaba, blue tooth und ZigBee. Gebruik alleen elektronische Specialisten in Domotica-Netzwerken.

Für LED-Streifen zijn specifieke electronica, lichttechnologie en mechanica vereist om het stripsysteem en de installatie te bouwen.

Letzte Überfahrt

Zoals we hebben gezien, kan het zijn dat zowel bij zwak licht as bij knipperen niet nodig is om de LED-lamp te vervangen.

Wenn Sie Kontakt aufnehmen möchten, müssen Sie sich auf ein geschultes Personal verlassen, das Ihnen technische Assistenten zur Verfügung stellen kann.

Waar mogelijk (bijv. nieuwbouw), gewijd aan de LED-verlichting een geheel eigen lijn sinds het electric paneel (geschieden van de rest van het systeem). Vermijd het aansluiten van apparatuur die in het begin aanzienlijke invoer- en gerelateerde stroomverstoringen veroorzaakt. Bescherm het met een differentiële magneto-thermische schakelaar met zeer hoge gevoeligheid, gekalibreerd op het absorptievermogen van het verlichtingssysteem.

Einige der schwierigsten Probleme müssen darin bestehen, dass die Menschen ein Minimum an technischem Wissen und Zeitaufwand haben, um Verluste zu erleiden. Andere, die nicht über die erforderlichen Kenntnisse verfügen, müssen sich noch einmal an eine Technik wenden, um die richtige Leistung zu erzielen.

Wenige veelgestelde vragen

Hallo allemaal, ik heb een LED strip RGB. Plots doen de witte en blauwe lichten het niet meer. Alleen de eerste vier lampjes gaan branden, terwijl de rode en groene perfect werken. Is er een manier om dit problem op te lossen?

Bedoel je dat er bij jou maar 4 LED's werken en dat de andere uit blijven? En dat van die 4 alleen de rode en groene kleuren werken? Je moet de blauwe lijn hebben overgeslagen en daarom werkt het wit niet (omdat het alle drie de kleuren nodig heeft). Misschien heeft dit problem de rest van de strip onderbroken.

Ik denk dat het enige wat je hoeft te doen is de strip te vervangen. Want als het niet de transformator is die hem niet genoeg stroom geeft om de hele strip te laten lopen (wat ik betwijfel, want zelfs als hij een lichte stroom zou geven, zou je alle LED's gedimd of helemaal uit laten branden), het enige problem is dat de bedrading in de strip is gescheurd en moet worden vervangen.

Die RGB-Chips können om één reden niet worden gerepareerd … hun confatie op circuitniveau laat goen interventie toe. Er ist fysiek niet mogelijk voor de grootte van de chips van de LED in de LED selbst.

In de afbeelding heb ik de morfologie van de led van de chip gemarkeerd, het rood, groen en blauw, waaruit de nomenclatuur is afgeleid. RGB ist de drie kleuren in het Engels, die gleichen alle anderen kleurnuances vormen.

Teilen auf:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Briefantwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. 必填 项 已 已*标注

7 + 4 =

en English
X

Die neuesten und heißesten Produkte im Jahr 2022

Alle Ihre Antworten finden Sie im Monatsbericht 2022 von SANPU

Wir haben die beliebtesten Artikel aus über 1,000 Artikeln unserer Kunden ausgewählt, um Ihnen bei der Suche nach dem besten Produkt zu helfen.

Bitten Sie um ein schnelles Angebot

Wir werden uns innerhalb von 1 Werktag mit Ihnen in Verbindung setzen. Bitte beachten Sie die E-Mail mit dem Suffix „@smpspower.com“.