Was bedeutet 24 VDC?

Die wichtigsten technischen Parameter von Voedingen zijn natuurlijk de eenheid van vermogen (W – WATT), the stroomsterkte (A – AMPER) and the spanning (V – VOLT). De ingangsspanning is het type stroom dat aan de voeding wordt geleverd (meestal 230 V), terwijl de uitgangsspanning de stroom bepaalt die vloeit tussen de voeding en de lichtbron zelf. Natuurlijk is het wattage van een voeding het wattage dat the resultaat is van de uitgangsspanning en de stroom, waardoor problems met spanningsverlies were opgelost en er tegelijkertijd wordt Gerettet Auf Installationskosten.

Bekijk 24VDC Ernährung

Spannung 24V DC uitgangen 100W 4.16A (DC) pulsgesteuert, gestabilisiert, wasserdicht.

Deze voeding heeft een hoge IP67-bescherming, is van binnen fulled afgedicht, Wardoor hij wasserdicht ist voor gebruik buitenshuis. De behuizing is bestand tegen mechanisch schade. Het kan binnen en buiten wurden gebruikt. Maximal 20 m 300 LED-Streifen von 10 m 600 LED-Streifen ist Voldoende. Dankzij de ingebouwde kabels ist het aansluiten van de voeding eenvoudig en snel. Elch hat eine Länge von 15 cm.

E-Mail für Ihren Preis, auf Ihrem Konto – bestellen snel

Zie je je Filter nicht?

Neem contact op met de fabrikant voor productcategorieën. Aangepaste uitgangsspanningen zijn verkrijgbaar bij OEM. Laat ons weten wat u nodig heeft. Wijzig je bezorgadres om artikelen te zien sterben naar een ander land worden verzonden. Wij bedienen onze klanten seit 2011, nem nu contact met ons op Feedback Compliance en Beperkingen.

Hacken Sie LED-Streifen aan te sluiten

Verbind geen LED-strips long dan 5 m met elkaar – dergelijke verbindingen kunnen spanningsdalingen veroorzaken. Het aansluiten van LED stripes op een voeding dient te gebeuren volgens het schema:

Toegangscontrole toepassingen
Toegangscontrole toepassingen
Bevor Sie eine 24-V-DC-Installation durchführen
Stellen Sie sicher, dass Sie 24 V DC installieren

Veiligheid de Beachtung

Hacken LED-Streifen löten?

Een andere manier om ledstrips aan te sluiten ist verlötet.

24vdc
24-VDC-LED-Streifen

Direct aan het begin moet u de benodigde items voorbereiden: – transformator – Soldeerbout – Zinn – Strips of Draden Die Moeten wurden gesoldeerd.

Verwarm de Soldeerbout (de temperatuur moet tussen 320-380 °C zijn).

2) Breng het blikje aan op de daarvoor bestemde plekken van de ledstrip (alle Informationen über diese Spots finden Sie auf dem Link

3) Verbind de stippen horizontal with the aangebrachte blik.

Wacht een paar seconden tot de vorm ist afgekoeld.

LED-Streifen, hoe ze te verbinden – standard verbindingsschema.

Gebruikt für kurze Längen von LED-Streifen bis 5 m.

Kies in Serie
Kies in Serie

Het bovenstaande schema mag alle gebruikt voor korte afstanden waner de length of the LED-strip niet groter is dan 5 meter. Helmaal aan het start sluiten we de ledstrip aan op de dimmer, waarop we de gekochte voeding aansluiten. Al deze activiteiten dienen ter plaatse te gebeuren. Pas als de hele set ist aangesloten, wordt deze op de strip gezet en LED's erop gelijmd.

Zentrales Ansluitschema – Ansluiting LED-Streifen.

Gebruikt wanneer het mogelijk is om de LED's in lussen te plaatsen – meestal gebruikt wanneer de LED's zijn aangesloten via 5 M

Selektor im Stromkreis
Selektor im Stromkreis

Het bovenstaande diagram over het onderwerp – LED-tape, hoe aan te sluiten, wordt gebruikt in gevallen waarin we de LED-verlichting naar de hele kamer willen laten lopen. In dergelijke gevallen hebben wir meestal meer dan 5 m LED-tape nodig.

Eenzijdig aansluitschema met extra „+“ lijn.

Für längere Längen von LED-Streifen über mehr als 5 m.

Wir haben einen „+“-Draad von 0,75-1 mm Türen und löten den Zeh von 3-5 mm mit einem „+“-Kontakt vom LED-Streifen.

Serie Keuze
Serie Keuze

Das zentrale Verbindungsschema enthält ein zusätzliches „+“.

Für längere LED-Streifen länger als 5 m, 2 Voeg nog een “+”-Draad van 0,75-1 mm toe en soler deze ongeveer elke 3-5 m aan het “+”-contact of the LED-strip.

Toegangscontrole toepassingen
Toegangscontrole toepassingen

Teilen auf:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Briefantwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. 必填 项 已 已*标注

6 + 18 =

en English
X

Die neuesten und heißesten Produkte im Jahr 2022

Alle Ihre Antworten finden Sie im Monatsbericht 2022 von SANPU

Wir haben die beliebtesten Artikel aus über 1,000 Artikeln unserer Kunden ausgewählt, um Ihnen bei der Suche nach dem besten Produkt zu helfen.

Bitten Sie um ein schnelles Angebot

Wir werden uns innerhalb von 1 Werktag mit Ihnen in Verbindung setzen. Bitte beachten Sie die E-Mail mit dem Suffix „@smpspower.com“.