Was ist een gelijkstroomvoeding?

DC

Een gelijkstroomvoeding, ook wel een voeding met bewegende spoel genoemd, producert gelijkstroom. Het bestaat uit wikkelingen sterben oscilleren tussen hoge en lage energietoestanden. Een transformator, een samenstel van spoelen, brengt het vermogen over van de primaire spoel naar de secundaire spoel. Bij een wisselstroomvoeding wordt de stroom in een elektrolysecel omgezet in gelijkstroom.

Veel stopcontacten en apparaten voor allerlei soorten apparaten hebben een aanzienlijke ingangsspanning (DC) en kleine uitgangsspanningen (AC), en je kunt een grote stroom elektriciteit krijgen in de vorm van wisselstromen. Aan de andere kant hebben veel apparaten sterben direct op het lichtnet zijn aangesloten een small ingangsspanning (DC) en een nog kleiner uitgangsspanning (AC).

Het omgekeerde geldt ook. Als het verwijst naar de output of de stroom van elektriciteit, staat het bekend as DC-AC. De uitgangsspanning ist DC-AC und niet AC-DC. AC betekent wisselstroom.

Veel apparaten, vooral klokken, hebben AC-uitgangen en sommige DC-uitgangen. De stroom vloeit door een big transformator en wordt vervolgens omgezet in DC-uitgang. Deze conversie gebeurt wanner het een groot aantal apparaten moet bedienen. Een klok met 5V DC-ingangen heeft bijvoorbeeld een 12V AC-outgang en een kleinere 12V DC-outgang. Dit moet heel vaak gebeuren als we het horloge willen laten tikken.

Wanneer er wordt verwezen naar de ingangen, worden vaak de DC-ingangen gebruikt. Maar het gebeurt ook wanneer u de AC wilt laten stromen. Deze staan ​​bekend als de DC-ingangen. Er ist der Wechselstrom die Tür des großen Transformatorstroms, der der Gleichstrom in Gleichstrom ist. Er ist ein Prozess in zwei Stappen und der AC-Ausgang ist AC-DC. Deze method wordt de transformator genoemd. Er zijn ook veel AC-apparaten en apparaten sterben moeten worden aangesloten op DC-uitgangen.

In het geval van de klokken is de AC vaak aangesloten op de DC-ingangen. Das ist echter niet altijd nodig. Vaak kunnen de kleine klokken de AC-ingangen en de AC-uitgangen leveren. Deze methode kan het elektriciteitsverbruik aanzienlijk verminderen. Er zijn ook veel AC-apparaten die zonder transformator kunnen werken. Ze wurde directe aandrijvingen genoemd. Deze AC-apparaten have ook wel eenvoudige stroomapparaten genoemd. Dit komt omdat de AC direct door de apparaten stroomt. De DC-apparaten zijn degenen sterben een transformator nodig hebben om de elektriciteit te laten stromen.

Gelijkstroom of gelijkstroom is het andere soort elektrische Energie dat in verschillende toepassingen wordt gebruikt. Alle AC-DC-Voedingsproducten hebben gelijkrichters ingebouwd en transformators om de spanningsgraden waar nodig te verhogen of te verlagen. Gelijkrichters zijn de onderdelen in voedingen sterben de stroom van de airconditioner omzetten in gelijkstroom.

Was betekent 12V Gelijkstroom?

12V ist der erste von drei getallen in een getal. Dit is de munteenheid die uw apparaten gebruiken. Das elektrische Gerät ist mit einem eingebauten Transformator und einem kritischen 12-V-Strom ausgestattet.

Was wird mit 12 V DC geliefert?

Er zijn veel toepassingen voor een 12V DC voeding. Het primaire gebruik is het leveren van energie aan electronic apparatuur. Het wordt gebruikt om all apparaten in uw huis, kantoor, winkel of fabriek van stroom te voorzien.

Was ist ein 12V DC-Adapter?

Misschien heb je de naam van dit product gezien in online winkels of boeken. Het zet 12V gelijkstroom van een batterij of een zonne-PV-system om in gelijkstroom.

Warum wird DC nicht in Woningen genutzt?

Veel mensen stellen nog steeds die vraag: waarom wordt DC in huizen gebruikt? Die Antwort ist simpel: DC betekent gelijkstroom. Het ist DC om de veiligheid te garanderen. Als u in uw huis wisselstroom nodig heeft, moet u wisselstroom gebruiken in plaats van gelijkstroom. De meest voorkomende keuze is natuurlijk het traditionele middel: elektriciteit.

12V Voeding sterben wir hebben:

Als je 12V DC Nodig Hebt, Will Je Misschien De Hoogspanning, De 800 Milliampere-Modelle, The De 12V DC Voedingen zijn met internal zekeringen and the slechts 50mA stroom aankunnen. Ze wurde meestal gebruikt in industriële toepassingen, zoals computers, of as back-up stroombron in uw werkplaats. Die 12-V-AC-Modelle mit einer niedrigeren Spannung kommen mit echtem Vaker für einen hebben een enkel stopcontact en u kunt er elke ingang op aansluiten. Eine Version von 220 Milliampere ist die am besten beschikbare Spannweite und das Wort, das in Apparaten wie Gloeilampen gebruikt wird.

Alle unsere Voedingen-Werke sind an jedem Standort gesichert. Sie werden in verschiedenen Situationen getestet, vom Auto bis zum Mobilgerät, vom Haus bis zum Haus, und es kommt zu vielen Problemen. Sie müssen auch Tests und gute Kenntnisse für den Betrieb von Gebäuden, am Meer und in der Umgebung durchführen.

De meeste van onze products zijn fulldig omsloten voor bescherming tegen all risk's die contact met elementen van buitenaf inhouden. Er zijn veel redenen waarom u voor een ondergrondse stroomvoorziening zou willen gaan, en de belangrijkste is dat u de zaken stil wilt houden. Elektriciteit kan ingewikkeld zijn en een slecht uitgevoerde inzameling kan schadelijke uitloging van bijproducten veroorzaken, wat zeer gevaarlijk kan zijn. Elke ruisonderdrukking die u kunt krijgen, is een groot voordeel om het geluid tot een minimum te beperken. De bedrading van een ondergrondse voeding is ook een veiligheidsvoorziening, omdat u deze niet kunt gebruiken zonder een aardgeleider.

Wir können in Europa Produceren en Selfs sommige internationale zendingen sehen. De meeste van onze benodigdheden zijn getest en goedgekeurd voor gebruik binnenshuis en op natte locaties, en dan kunnen we ze ook verzenden voor 'buiten' gebruik, zelfs as het een natte opstelling betekent.

Als u op zoek bent naar een goede stroombron voor uw huis, werkplaats of cabe, kijk dan op onze site en maak uw keuze uit onze selectie.

Teilen auf:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Briefantwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. 必填 项 已 已*标注

12 + 2 =

en English
X

Die neuesten und heißesten Produkte im Jahr 2022

Alle Ihre Antworten finden Sie im Monatsbericht 2022 von SANPU

Wir haben die beliebtesten Artikel aus über 1,000 Artikeln unserer Kunden ausgewählt, um Ihnen bei der Suche nach dem besten Produkt zu helfen.

Bitten Sie um ein schnelles Angebot

Wir werden uns innerhalb von 1 Werktag mit Ihnen in Verbindung setzen. Bitte beachten Sie die E-Mail mit dem Suffix „@smpspower.com“.